Integritetspolicy

Integritetspolicy
Uppgifter såsom personuppgifter eller annan uppgift eller del av handling som kunden lämnar till Wika-Möbler Aktiebolag kommer att lagras och behandlas i digitalt format. Wika-Möbler Aktiebolag ansvarar för att uppgifterna lagras och behandlas i enighet med GDPR.
Kundens uppgifter kommer att användas av Wika-Möbler Aktiebolag för att möjliggöra och säkerställa fullgörande av Avtalet samt i marknadsföringssyfte från bolagets sida.

Personuppgiftsansvarig
Wika Möbler AB
Möbelvägen 1
954 31 Gammelstad

Vilka delar vi din data med?
Uppgifterna kan även komma att lämnas ut till tredje part och nyttjas i de syften som anges nedan:

Avtalspartner inom betalningstjänster i syfte att säkerställa fullgörande av avtalet.
Avtalspartners inom logistik (transportör) i syfte att säkerställa fullgörande av avtalet.
Google, analys och marknadsföring.
Facebook, analys och marknadsföring.

Avregistrering av kunduppgifter
Du som kund kan vid skriftlig och undertecknad begäran få dina kunduppgifter hos Wika-Möbler Aktiebolag raderade, med förbehåll för sådana uppgifter som krävs för att Wika-Möbler Aktiebolag skall kunna upprätthålla god redovisnings- och bokföringssed.

Analys & marknadsföring
På vår sida samlar vi in data för att analysera trafik och beteendemönster hos dig som besöker sidan. Datan innehåller information från din dator och webbläsare, inklusive din IP-adress, uppgifter om programvara och hårdvara och den begärda sidan. Detta gör vi för att förbättra vår hemsida och göra den intressantare för dig som användare. Informationen används även för att ge dig relevanta annonser på Facebooks- och Googles plattformar.

Kontaktformulär
De kontaktuppgifter du skickar till oss via våra kontaktformulär sparas hos Wika-Möbler AB, men kan på begäran raderas.

Inbäddat innehåll från andra webbplatser
Artiklar på denna webbplats kan innehålla inbäddat innehåll (exempelvis videoklipp, bilder, artiklar o.s.v.). Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig precis på samma sätt som om du har besökt den andra webbplatsen.

Dessa webbplatser kan samla in uppgifter om dig, använda cookie-filer, bädda in ytterligare spårning från tredje part och övervaka din interaktion med sagda inbäddade innehåll, inklusive spårning av din interaktion med detta inbäddade innehåll om du har ett konto och är inloggad på webbplatsen i fråga.

Ansvar
Vi som ansvarar för att dina personuppgifter hanteras är Wika-Möbler Aktiebolag, organisationsnummer 556153-0337, 954 31 Gammelstad.

Item added to cart.
0 items - 0kr